Naar de inhoud

Je gegevens verwijderen

Jij bepaalt wat er met je gegevens gebeurt. Zo verwijder je je LeasingTrack-account en alles erin — of je je nu met een e-mailadres of met Google hebt aangemeld — en zo doe je het als je alleen wilt stoppen met inloggen via Google.